Nathalie Wolters

Nathalie Wolters

Eigenaar

Nathalie Wolters

Reflex advocaten

 

Eind jaren ’90 studeerde ik civielrecht en strafrecht in Leiden. Na een aantal reizen ben ik in 2003 beëdigd als advocaat en heb ik mij al snel gespecialiseerd in het arbeidsrecht bij één van Nederlands grootste advocatenkantoren. Met enige jaren ervaring op zak, heb ik naast mijn werk de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (‘PALA’) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gevolgd en ben ik lid geworden van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), dè beroepsvereniging voor arbeidsrecht-specialisten. Ik geef regelmatig workshops en seminars over uiteenlopende arbeidsrechtelijke onderwerpen. Al meer dan tien jaar lang werk ik mee aan een juridisch tijdschrift voor de arbeidsrechtpraktijk, waardoor ik altijd op de hoogte ben van recente ontwikkelingen.

 

In 2014 heb ik samen met mijn compagnon Chantal van den Berg een eigen advocatenkantoor in Haarlem opgericht, met een eigentijdse visie op het arbeidsrecht. Vanuit ons kantoor Reflex Advocaten (www.reflexadvocaten.nl) sta ik menig werkgever of werknemer bij in arbeidsrecht-kwesties, zoals onder meer reorganisaties en in vraagstukken rondom ontslagrecht, ziekte en reïntegratie, concurrentiebedingen en overgang van onderneming. 

 

Van mijn klanten hoor ik geregeld terug dat ik op een hele duidelijke manier kan uitleggen wat het probleem is en wat de mogelijkheden zijn om dit op te lossen. Ik ga efficiënt en toch empathisch te werk. Een eerste intake is bij mij altijd gratis en vrijblijvend. 

 

Met mijn man, twee zoontjes en twee katten, woon ik ook in Haarlem. Naast mijn werk als advocaat ben ik graag actief in diverse (sport)clubs en andere netwerken. Zo ben ik al meer dan 10 jaar lid van Haarlemmerolie, het mooiste netwerk uit de regio, waar het nuttige met het aangename wordt verenigd. Vanwege mijn nevenactiviteiten beschik ik over veel contacten met aanpalende beroepen, zoals fiscalisten, pensioenadviseurs, mediators, loopbaancoaches, re-integratie-bureaus, arbeidsdeskundigen etc, zodat ik mijn klanten ook altijd verder kan helpen daar waar mijn expertise en taak eindigt. 

 

 

Oneliner: Reflex Advocaten: laat arbeidsrecht voor u werken