Jan-Paul Huiskamp

Jan-Paul Huiskamp

Eigenaar

Wij stroomlijnen bedrijfsprocessen

In 2003 ben ik gestart met Qubics BV en altijd actief geweest in de CRM wereld. We zijn begonnen met het verkopen en implementeren van GoldMine. Destijds een zeer veel gebruikte Amerikaanse CRM oplossing.

In 2014 bouwden we ons eigen online CRM systeem: ScibuCRM. Al onze ervaring hebben we daarin gestopt en zijn inmiddels een serieuze speler op de Nederlandse CRM markt.

Ons product ScibuCRM biedt naast de standaard CRM functionaliteit ook oplossingen voor het beheren van de complete Orderadministratie (van offerte tot factuur), Projectadministratie (van Uur registratie tot factuur), Ticketadministratie voor de helpdesk.

Ons doel is om processen binnen een organisatie optimaal te stroomlijnen. Van kans naar klant en van offerte naar factuur.

Van onze klanten hoor ik geregeld dat ik open en duidelijk ben. Kennis en kunde biedt en veel aandacht heb voor de situatie. Mijn insteek is altijd een pragmatische oplossing zonder het zicht op toekomstige ontwikkelingen te missen.

Met mijn vriendin, 2 dochters en 2 katten woon ik zelf ook in Haarlem. Ik sport graag en vaak. Sinds 2 jaar ben ik actief in het mooiste netwerk uit de regio: HaarlemmerOlie. Altijd leuk, inspirerend en zakelijk interessant.

Ons bedrijf is gevestigd op het Kenaupark in Haarlem. Kom gerust eens langs voor een kop koffie.

Met vriendelijke groet / with kind regard,

Jan-Paul Huiskamp